comments 12

SPRING 2018

Et tydelig tegn på at våren virkelig har slått inn for godt i år, er de kjære krypene som lusker i busker og flyr ned i brusen. Gatene lukter grønt, blomstene presser seg oppover mot hovedstjerna og fuglene vekker deg før den hellige alarmen. Det er vår! Jeg er veldig glad for det da, muligens jeg kjøper et noen potteplanter som jeg kan sette i karmen. Kommer ikke på så mye mer å notere ned nå, hejdå!

blomster humleBlomster biebie

12 Comments

  1. Hei Hannah,
    Velkommen tilbake som ‘aktiv følger’ denne gang! Du var jo en tur innom oss i Januar, men forsvant like fort?
    Så ser jeg du interesserer deg en del for våre minste venner 🙂 og da finner du mye her på min blogg, men kanskje må man lete litt. Etter hvert har jeg publisert nesten 7000 bilder – nesten alle i såkalt ‘full screen’.
    Og siden du snakker norsk så kan du kanskje nyttiggjøre deg min ‘INDEX’? (Der er det mye lettere å finne det du ser etter!) Du finner en link under ‘Geographic Zones’, men eller en link i bunnen av nesten hvert eneste innlegg. Her er alt registrert alfabetisk og fylkesvis. I tillegg kan du selvsagt benytte det lille søkervinduet på forsiden. Skriver du inn Oslo og trykker enter, så får du alt relatert til Oslo. Skriver du ‘bie’ eller f.eks. ‘macro’, så får du mye sånt som summer rundt i din verden. Kos deg!

Leave a Reply