comments 8

Vårdag

Kom hjem for ikke altfor lenge siden, så tenkte like greit jeg kunne blogge mens minne er ferskt. Været idag har vært aldeles strålende, slik vær kunne vi hatt bruk for oftere. Pappa hentet meg sånn rundt 12.00 tiden, spiste en liten lunsj hos han før jeg dro for å hente Prins. Prins kom logrende mot meg med halen vaiende. Vi dro bort til cc vest fordi jeg måtte hente kamera mitt som jeg hadde glemt igjen. Senere dro vi ned til byen med tog. Voffsen likte ikke den store folkemengden på togstasjonen. Møtte David på Schous plass, vi drakk kaffe, satt oss på restaurant på løkka og tok litt bilder.

David7_1

ELDHUSET

Som skrevet satt oss ned på Eldhuset på Olaf Ryes plass 9 og det kan absolutt anbefales, og en annen ting som var super deilig er at det er mulighet for å ha med hund. Vi bestilte et utvalg av sliders ( chyenne , buffalo og pulled pork burger ) med pommes på siden. Maten smakte kjempe godt, nam 🙂 Det eneste som var litt kjipt var at vi ventet nesten en time på maten… Men var ikke så veldig veldig stress, bare noe å ha i minnet.

burger4

8 Comments

  1. Så herlig, her har det vært for det meste dårlig vær med regn over flere dager. Ønsker deg en fin dag videre 🙂

  2. Åh, hørtes ut som en utrolig fin og deilig dag! Utrolig fine bilder, forresten <3

Leave a Reply