comments 6

Jeg trenger en pause

Dagen i dag har vært superfin, likevel føles ingenting noe meningsfult å blogge om. Jeg har syklet rundt i Oslo hele dagen, men det er ikke noe å fortelle dere – jeg kunne lagd en mini guide… Jeg har spist helt fantastisk mat på Engebret med kjæresten, men klarer ikke beskrive middagen. Det føles helt håpløst ut akkurat nå.

Har du noen tips til inspirasjon?

IMG_8595

6 Comments

  1. Kristine Gjelle Hugaas

    For min del kommer gjerne inspirasjonen sammen med følelser, enten der og da eller sett i ettertid, og det kam være både det som er fint og det som er vanskelig. Men så tenker jeg også at jeg ikke bare kan blogge om seriøse tema så jeg skriver derfor mest om hverdagslige ting som mat og reiser. Jeg tror det er en fordel å skrive om noe du kjenner sterkt for, uansett hva det måtte være. Jeg synes forresten det er hyggelig å lese om hverdagen din! ❤️

  2. jeg får ofte inspirasjon av å legge meg ned og tenke. Tenke på alt og ingenting. Hadde en dag her før jeg skulle legge meg og var egentlig stuptrøtt. Plutselig skrev jeg 3 lange personlige blogginnlegg! lykke til <3

  3. Noen dager er det greit å ikke ha noe å skrive om og, tenker jeg 😉 Bare nyte sykkelturen, eller middagen, uten å tenke på blogg eller sosiale medier. Det er deilig det 😛

  4. Tror alle trenger pause innemellom, desutten tror jeg det er litt sundt også! Men er kjedelig når man føler at man mister “motivasjon” Håper du får mer inspirasjon snart <3 Likte bildet veldig godt!

Leave a Reply