comment 0

Utdrag

Kaffe_1.jpg

Det har vært oppholdsvær nesten hele dagen, lummert og mørkt men lyst på samme tid. Vinden blåser konstant, litt hele tiden og litt mer til andre tider. Allerede klokken 08.30 var jeg ute av døren å på vei mot en liten kafé på hjørnet. “Hei, kan jeg få en kopp kaffe?”

kulturmuseum_1.jpg

Da kaffekoppen var ferdig dro jeg innom et museum som ligger på Laugavegur gaten. Jeg var omkranset med fremmede turister i alle aldre. Etter en stund tar jeg beina fatt å romsterer bort til kultur museumet i Reykjavik, det var fint det.

Litt-diverse-bilder.jpg

Jeg virkelig syntes denne byen er fantastisk. Den føles så ulik alle andre jeg har vært i. Det er ikke en overdådig by, men det har så utrolig mye historie. Jeg har allerede kjøpt meg tre bøker her nede. Har akkurat startet på den siste.

Etter å ha kjørt en liten stund var vi endelig fremme til det jeg tror vi alle har gledet oss mest til, den blå lagune. Vi hadde forhånds bestilt Comfort pakken som da var ink. en ansiktsmaske, håndkle og en gratis drink.

Mat_middag.jpg

Til middag er det en cæsar salat dekket av kylling, krutonger, parmasan. (Den smakte helt greit). Salaten var frisk, men dekket i ferdig dressing. Og kanskje hadde kun min salat litt uflaks, men kyllingen var tørr og hard.

Diversemat.jpg

Gårsdagens middag var noe verre, den smakte så salt og hadde umettelig lite innhold. Heldigvis hadde jeg litt mat liggende hjemme. Sorry, men det er ikke all mat som faller i smak og da hender det at man går på en liten smell.

Leave a Reply