Melk

Skulle fingrene liksom gli over tastaturet? Å skrive ord føles litt merkelig, men veldig gøy samtidig. Det sykt lenge siden jeg har skrevet noe annet enn en handleliste på notatene på telefonen. Melk, juice, poteter, smør, ost, brød, syltetøy, fem middager, frukt og godteri. Hadde egentlig ikke planer om å starte å blogge, men det var 40% avslag på eget domene på wordpress…

Processed with VSCO with a6 preset

Vel.

Navnet mitt er Hannah elisabeth og jeg er 22 år gammel. Mine største interesser er fotografi, tegning og …? Helt ærlig så bytter jeg stadig hobbyer. Akkurat nå er jeg mest opptatt av å lære meg litt om spiselige ville vekster. Jeg er glad i å lage mat og handle interiørting. Jeg har på en måte tre hunder.

Processed with VSCO with kp2 preset

Jeg er ikke helt sikker på hva det er jeg skal blogge om, men mest sannsynlig så blir dette en ganske selvsentrert blogg som handler om livet mitt. Noen av de tingene jeg har lyst til å gjøre i løpet av 2019/2020 er å ta dykkelappen og båtlappen. Jeg har lyst til å campe masse ut i skogen, til tross for at den dorske kroppen min må dras gjennom li og mark. Mest sannsynlig blir dette en blogg som handler lite om klær pga at min ekstremt kjedelige klesstil. Er generelt er lite interessant person.

Processed with VSCO with kp4 preset

OKAY BLOGGES! 

Leave a Reply

%d bloggers like this: