Blogg blogg blogg miljø

Flere enn meg som virkelig merken kulden nå? Jeg har med meg votter i vesken. Jeg har lyst til å prøve å bli mye flinkere til å blogge og bruke sosiale medier til å skrive om en av de tingene jeg bryr meg om miljøet. De siste ukene har jeg virkelig prøvd å lære mer om hvordan vi påvirker verden med alt avfallet vårt, hva vi kan gjøre får å bli flinkere og redusere avfallet vårt. Noe av det første jeg meg endre på er iallfall innstillingen min. Selvfølgelig er det mange ting jeg trenger å forandre, men det føles fint å ha noe å jobbe imot. Først og fremst har jeg lyst til å skrive litt om hva det er jeg prøver å endre på nå.

  • Jeg prøver å spise det jeg har i fryseren, kjøleskap, skuffer og skap først.
  • Jeg prøver å finne andre løsninger og alternativer til det jeg tidligere har gjort.
  • Jeg prøver å alltid ha med noe meg on-the-go utstyr.
  • Jeg prøver å lære meg nye oppskrifter, som f. eks hvordan lage havremelk.

Jeg tror ikke at jeg noen gang kommer til å klare å gå zero waste og bli en veganer. Men jeg håper på å bli flinkere til å minimere avfallet og kunne legge mer vekt på et plantebasert kosthold.

Processed with VSCO with av8 preset

Leave a Reply

%d bloggers like this: